Intrebări frecvente

Întrebări frecvente

Kinderlachen

Înțelegem toate punctele de vedere și încercăm, pe cât posibil, să răspundem la cât mai multe dintre întrebările părinților.

La Afterschool-ul Kinderlachen avem propriile metode de lucru, care ne-au adus rezultate vizibile până acum. Incepand cu septembrie 2024 copiii vor avea si module de conversatie cu profesori nativi germani de la Universitate. Comunicăm cu învăţătorii de la scoala si primim feedback permanent despre copii. Lucrăm si individual cu ei ori de cate ori este necesar.

La Gradinita Kinderlachen copiii sunt organizati pe grupe, invata germana la nivel de limba materna, sunt pregatiti pentru admiterea la clasa 0 la scolile cu predare in limba germana. Rata de succes este 98%. Copiii nostri sunt bine pregatiti si experienta acumulata in timp o folosim cu succes in dezvoltarea lor emotionala si academica.

Cadrele didactice de la Afterschool-ul nostru sunt invatatori care lucreaza  la Colegiul German Goethe, Scoala Alexandru Vlahuta si Deutsche Schule Bukarest. Copiii care incep clasa 0 la noi, au un start foarte bun si sunt printre cei mai buni din clasele lor, lucru ce poate fi verificat in orice moment. Doamnele invatatoare de la scoala ne apreciaza. Copiii lucreaza zilnic si la suplimentar, functie de nevoile lor.

Educatoarele de la Gradinita Kinderlachen au experienta in munca cu prescolarii, studii de specialitate si grade didactice. Copiii vin cu bucurie la gradinita si parintii au o buna comunicare cu noi. Dezvoltam relatii pe termen lung.

Avem  săli mari şi luminoase pentru studiu (200 mp) la afterschool si (300 mp ) la gradinita,  spatiu de joaca amenajat in interior cat si in exterior. Suntem la cateva minute de mers pe jos de Colegiul German Goethe si Piata Romana.

Oferim mâncarea în regim catering şi avem şi posibilitatea de meniu vegetarian. Zilnic avem legume și fructe la masa, pentru a ne alinia tendinţelor actuale legate de o alimentaţie sănătoasă. Mancarea o primim in vase de inox termovidate, in acest fel putand fi servita la o temperatura optima. NU FOLOSIM CUPTOR CU MICROUNDE si meniurile noastre sunt avizate de medic nutritionist. Nu folosim prajeli, vegeta, inlocuitori alimentari.

Pregatirea pentru scoala, reprezinta unul din obiectivele pedagogice importante pentru noi. Gradinita are ca scop esential, aprofundarea cunostintelor de limba germana. In formarea copiilor punem foarte mult accent pe comunicarea libera intre copil si educator, copil – copil, cat si pe dezvoltarea emotionala, atat de importanta in viata. Educatorii au definitivate si grade didactice in invatamantul prescolar si o rata de succes in admiterea copiilor la scoala germana de 98%.

Ca si parinte am trecut prin emotia alegerii unei gradinite germane pentru copilul meu. Acum, in calitate de manager si membru fondator  am adus la Kinderlachen tot ce mi-am dorit si imi fac misiunea fata de copii cu iubire si incredere. Sunt in slujba copiilor si vreau sa aduc o contributie pe termen lung in viata lor prin tot ce oferim la Gradinita Kinderlachen. Sunt apropiata de parinti  si am dezvoltat in timp relatii bazate pe incredere.

În primul rând suntem apropiaţi de copii si punem mult accent pe integrare si dezvoltarea emotionala. Ne străduim să-i cunoaştem, să le înţelegem trăirile şi contextul în care cresc. Simţindu-se iubiţi şi apreciaţi de către noi, asimileaza cu usurinţă cunostinte noi. Metodele noastre de lucru  sunt personalizate în funcţie de factorul motivator al fiecăruia.

//
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Hallo, cu ce pot ajuta?