Cadre didactice

Cadre didactice

Kinderlachen

Lucram cu vorbitori nativi de germana, invatatori din Colegiul German Goethe, Scoala Alexandru Vlahuta, Deutsche Schule Bukarest. Colaboram de multi ani, avem experienţă cu scolarii şi asta se vede din rezultatele pe care le-am obţinut până în acest moment. Copiii cresc impreuna si dezvolta relatii de prietenie pe termen lung.

Kinderlachen a luat nastere in 2011. Am crescut frumos si in armonie, respectand atat valorile copiilor cat si pe ale parintilor. 

  • Educația nu este pentru noi doar o meserie, este acea energie pe care o folosesti pentru a darui. Suntem recomandabili atat de invatatorii de la clase cat si de parinti.
  • Invatatorii si profesorii dăruiesc copiilor afecţiune si empatie. Motivam copiii si ii ajutam sa aiba incredere in ei. Persoanele care contribuie la educaţia copiilor dumneavoastră sunt dedicate, astfel încât ei să beneficieze de siguranţa emoţională de care au nevoie, să fie înţeleşi şi totodată, să fie trataţi cu respect.
  • Oferim parintilor feedback.  Copiii pleaca cu temele terminate sau verificate din afterschool. Parintii primesc mesaje sau sunt sunati daca copilul mai  are nevoie sa exerseze acasa.
  • Pentru a avea eficiență cu școlarii, într-o grupă nu sunt mai mult de 12-13 copii. Astfel, putem să-i ajutăm, să le construim materiale personalizate de lucru. Punem mult accent pe lucrul individual. Copiii lucreaza si suplimentar, la disciplinele unde au nevoie să exerseze dar si sa exceleze.
  • Kinderlachen, este locul unde invatatorii comunică intre ei, fac schimb de experiențe și sugestii, pregătesc din timp materialele de lucru, oferă feedback părinților și ce este cel mai important, vin cu plăcere și muncesc alături de copii.
thumbnail 2
//
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Hallo, cu ce pot ajuta?